• Adres

  Kuykshof 2

  4194 AG

  Meteren

 • Openingstijden

  Maandagochtend 8.30 – 12.30 (VVE)

  Dinsdagochtend 8.30 – 12.30 (VVE)

  Woensdagochtend 8.30 – 12.30 (VVE)

  Donderdagochtend 8.30 – 12.30 (VVE)

  Vrijdagochtend 8.30 – 12.30 (VVE)

 • LRK-nummer

  827964638

Kindcentrum De Plantage, Meteren

Peuteropvang De Plantage is onderdeel van het Kindcentrum De Plantage in Meteren. Peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom om bij ons de wereld te ontdekken. Met een flinke dosis enthousiasme stimuleert ons professionele team kinderen samen te groeien en te leren.  We werken hierbij met thema’s en uitdagende activiteiten.

De peuteropvang is gehuisvest in een nieuw en veelzijdig pand  De Plantage. Dit kindcentrum biedt onderdak aan een basisschool, peuter- en buitenschoolse opvang (doorlink naar BSO De Plantage van RL). Het gebouw voldoet aan het kenmerk Frisse School. Dat staat voor een gezond binnenmilieu. Ook is er veel rekening gehouden met duurzaamheid. Het centrum is bijvoorbeeld gasloos, heel goed geïsoleerd en heeft het energielabel nul-op-de-meter. Met de bijna 300 zonnepanelen wordt alle energie die in een jaar gebruikt wordt, ook opgewekt. We hebben een eigen lokaal met voldoende speelruimte binnen en buiten. Ook is er een nieuwe gymzaal.

Oog voor de ontwikkeling

De Plantage biedt ontwikkelingsgerichte opvang . We hebben aandacht voor taalontwikkeling, ruimte voor creativiteit en muziek. We stimuleren de motoriek en werken met de methodiek voor-en vroegschoolse Educatie (VVE). Door de begeleiding op maat is De Plantage de beste voorbereiding op de basisschool.

Kom een kijkje nemen

We laten je graag alles zien tijdens een rondleiding. Neem voor een afspraak contact op met de afdeling Klantencontact via  0345 571459 of stuur een email naar klantencontact@spgg.nl>. We vertellen je graag alles!